HomePrivatumo politika

Labai svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte šią privatumo politiką, nes kiekvieną kartą lankydamiesi tinklalapyje ir (arba) VšĮ „Kauniečiams“ administruojamose socialinių tinklų paskyrose sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje privatumo politikoje.

Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, prašome nesilankyti tinklalapyje ir VšĮ „Kauniečiams“ administruojamose socialinių tinklų paskyrose, nesinaudoti mūsų turiniu ir (arba) paslaugomis.

Norime informuoti, kad informacinio tinklalapio – kaunieciams.lt, kurį administruoja VšĮ „Kauniečiams“ vartotojų duomenys tvarkomi teisėtai, skaidriai ir sąžiningai, iš anksto nustatytais tikslais ir tik tokia apimtimi, kuri reikalinga tikslams pasiekti. Tvarkydami asmens duomenis, siekiame, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi.

Tvarkydami asmens duomenis laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Mūsų interneto tinklalapyje dedamos nuorodos į trečiųjų šalių tinklalapius nėra šios privatumo politikos objektas. Mes rekomenduojame pasidomėti privatumo politika tų interneto tinklalapių, kuriuos lankote.

VšĮ „Kauniečiams“ valdomoms soc. tinklų (pvz. Facebook, Instagram ir kita) paskyroms taikomos tų soc. tinklų slapukų politikos.

Ši privatumo politika, slapukų naudojimo tvarka ir taisyklės (toliau – Privatumo politika ) aprašo VšĮ „Kauniečiams“ administruojamo tinklalapio – kaunieciams.lt (toliau Tinklalapio) lankytojų duomenų tvarkymo praktiką. Ji gali būti keičiama ir tobulinama pasikeitus galiojančių teisės aktų nuostatoms, esant programinės įrangos funkcionalumo pokyčiams ar kitomis nenumatytomis aplinkybėmis.

Apsilankę Tinklalapyje, pateikę savo asmens duomenis bei papildomus sutikimus, kai to aiškiai reikia pagal šią Privatumo politiką, jūs mums suteikiate teisę rinkti, valdyti, tvarkyti ir saugoti jūsų duomenis.

Kokią informaciją mes renkame, saugome ir naudojame?

Tiesiogiai iš jūsų gaunamą informaciją:

  • Tinklalapyje ar mūsų mobiliojoje aplikacijoje „Kauniečiams“ (toliau Programėlė) sutikdami su pasiūlymu dėl savaitės naujienų TOP 5 prenumeratos, tiesiogiai pateikiate informaciją, kurią esate viešai nurodę savo paskyroje socialiniame tinkle Facebook, pvz. el. paštas, vardas, pavardė.
  • Naudodamiesi Tinklalapio ar Programėlės komentarų funkcija (pvz. rašydami komentarus po straipsniais), tiesiogiai pateikiate informaciją, kuri matoma komentaro paskelbimo formoje (vardas, el. pašto adresas). Taip pat matome komentaro autoriaus IP adresą.

Netiesiogiai gaunamą informaciją:

  • Informacija, kaip naudojatės Tinklalapiu. Pavyzdžiui, galime rinkti šią informaciją: IP adresą, operacinės sistemos versiją ir įrenginio tipą, sesijos naudojimo laiką ir trukmę, naudojamo įrenginio vietos informaciją.

Informaciją iš trečiųjų šalių šaltinių:

  • Mes galime gauti informacijos apie jus iš viešųjų ir komercinių šaltinių (kiek tai leidžia galiojantys teisės aktai) ir susieti ją su kita informacija, kurią gauname iš jūsų arba apie jus. Informacijos apie jus galime gauti ir iš trečiųjų šalių socialinių tinklų (pvz. soc. tinklo Facebook ir kita).

Surinktą informaciją galime naudoti šiais tikslais:

  • turiniui (pvz. savaitės naujienų TOP 5) siųsti;
  • rinkodaros tikslais, pvz. įvertinti ir analizuoti savo rinką, klientus, paslaugas (įskaitant apklausų organizavimą);
  • sužinoti, kaip žmonės naudojasi mūsų teikiamomis paslaugomis, kad galėtume jas pagerinti ir kurti naują turinį bei paslaugas;
  • organizuoti nemokamas loterijas, konkursus, žaidimus ar akcijas, kaip leidžia įstatymai;
  • kitais būdais – jums sutikus.

Surinktą informaciją, pateiktą dalyvaujant įvairiuose konkursuose, žaidimuose ar pan., galime viešai skelbti VšĮ „Kauniečiams“ valdomame Tinklalapyje ir (arba) socialinių tinklų paskyrose, pavyzdžiui, galime skelbti laimėtojų vardus, pavardes ir kitą su konkursais, žaidimais ir pan. susijusią informaciją.

Informaciją apie jus galime atskleisti:

  • subjektams, kurie padeda organizuoti konkursus, žaidimus ar pan. Šių subjektų galimybė naudoti jūsų informaciją ribota – jos negali šios informacijos naudoti kitais nei paslaugų teikimo tikslais;
  • kitoms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus arba tai yra būtina siekiant apsaugoti mūsų teikiamas informacinės visuomenės paslaugas;
  • norėdami nepažeisti įstatymų arba reaguodami į privalomą teismo proceso reikalavimą;
  • norėdami patvirtinti savo veiksmų teisėtumą;
  • norėdami apsaugoti VšĮ „Kauniečiams“ teises, turtą ir (arba) užtikrinti jų saugumą;
  • susijusiai trečiajai šaliai bendrovių susijungimo, perdavimo ar bankroto atveju;
  • kitais atvejais, jums sutikus, arba teisėtu jūsų prašymu.

Slapukų naudojimo tvarka ir taisyklės

Informuojame, kad slapukai mums nesuteikia jokių galimybių patekti į jūsų kompiuterį ir negali nuskaityti jokios jūsų standžiajame diske įrašytos informacijos. Sutikus leisti naudoti slapukus, bet vėliau persigalvojus, juos galite ištrinti pakeisdami naršyklės nustatymus.

Tinklalapyje norime pateikti tokį turinį ir funkcijas, kuris atitiktų jūsų poreikius. Tam reikalingi slapukai. Tai nedideli informacijos elementai (teksto rinkmenos), išsaugomi jūsų kompiuteryje ir (arba) judriojo ryšio įrenginyje. Jie padeda atpažinti jus kaip ankstesnį Tinklalapio lankytoją. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų Tinklalapio veikimą, leidžia stebėti lankymosi Tinklalapyje trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie atskirų rubrikų ar straipsnių populiarumą bei Tinklalapio lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo Tinklalapį tobulinti, padaryti patogesnį naudoti.

Tinklalapyje esantys slapukai:

  • „Google Analytics cookies“ (_ga, _gid, _gat) – slapukai skirti sekti svetainės lankomumą, atpažinti naujus ir grįžtančius skaitytojus, stebėti vartotojų skaitymo įpročius. Šie duomenys niekaip nesusieti su jūsų asmenine informacija, nesusiję su jūsų asmeninėmis Google paskyromis.
  • „NID“ – šis slapukas leidžia tinklalapiui atsiminti jūsų nuostatas, jis taip pat naudojamas sesijos įgalinimui.
  • „fr“ – slapukas, leidžiantis Facebook socialiniam tinklui rodyti reklamą. Taip pat naudojama atskirti svetainės lankytojus.

Administruodami Tinklalapį ir diagnozuodami sutrikimus serveriuose, galime naudoti lankytojų kompiuterių IP adresus. IP adresas – tai kompiuterį identifikuojantis unikalus kodas tinkluose. Jis gali būti naudojamas nustatant lankytoją ir renkant įvairią demografinę informaciją.

VšĮ „Kauniečiams“ pasilieka teisę pakeisti, taisyti ar papildyti šią Privatumo politiką be jokio papildomo pranešimo naudotojui. Naudotojui lankantis tinklalapyje, taikoma Privatumo politika, galiojanti apsilankymo momentu, todėl naudotojui rekomenduojama su ja susipažinti kiekvieno apsilankymo metu.

[contact-form-7 id=“152467″ title=“prenumerata“]

Scroll Up