Kibi Čibi, Kaip šeimos filosofija persikėlė į Kauno restoranėlio meniu, Kaunieciams.lt

Kaip šeimos filosofija persikėlė į Kauno restoranėlio meniu

0

Kaune, šalia Savanorių ir Taikos prospektų sankirtos, šių metų pradžioje gimė vienos šeimos svajonė – užkandinė – jau spėjusi užkariauti kauniečių ir miesto svečių širdis. „Kibi Čibi“ – taip Dalius Barišauskas nusprendė pavadinti vietą, kurioje laukia paprasto ir skanaus maisto išsiilgusių miestiečių.

Kibinai ir čeburekai – meniu pagrindas

Kibi Čibi, Kaip šeimos filosofija persikėlė į Kauno restoranėlio meniu, Kaunieciams.lt

„Kibi Čibi“ įkūrėjas teigia, kad kibinus ir čeburekus pasirinko būtent dėl jų populiarumo šeimoje.

Mažiau yra kokybiškiau – tokia filosofija vadovaujasi „Kibi Čibi“ šeimininkai. Užkandinės meniu pagrindą sudaro vos keli patiekalai – daugelio lietuvių pamėgti kibinai bei čeburekai, kuriuos klientai mielai valgo su natūraliu vištienos sultiniu. Tiesa, tiek kibinų, tiek ir čeburekų įdarai bei įvairovė pritaikyta šiuolaikiniam skoniui. Todėl čia galima paragauti čeburekų net ir su saliamiu. Papietauti užkandinėje galima vos už 3 eurus. Greitas ir pigus maistas čia itin vertinamas dėl savo kokybės ir tikrojo „mamos skonio“.

„Turbūt labiausiai išsiskiriame iš kitų savo patiekalų receptūra. Mūsų restorane maistas visuomet šviežias ir gaminamas su meile, nes virtuvėje sukasi ne kas kitas, o mama! Ji ištobulinus visų patiekalų receptus, nugludinus įdarų paruošimo technikas. Kas gali gaminti skaniau už mamą?“, – juokauja „Kibi Čibi“ įkūrėjas.

Šeimos filosofija – veiklos pagrindas

Kibi Čibi, Kaip šeimos filosofija persikėlė į Kauno restoranėlio meniu, Kaunieciams.lt

Įkūrėją nesunkiai galima sutikti už prekystalio.

Dalius Barišauskas neneigia, kad kelias iki nuosavo verslo išvystymo nebuvo lengvas. Teko ir pareigūno, ir emigranto duonos paragauti, kol pagaliau įgyvendino idėją, kadaise gimusią prie pietų stalo mamos namuose.

„Viskas tikrai neatsirado per naktį. Jau kuris laikas, pietaudami su broliu pas mamą, pafilosofuodavome, kad būtų smagu turėti kažką savo ir tuo kažkuo dalintis su kitais. Mamos aistra – maisto gaminimas, todėl kryptis buvo kaip ir aiški. Dar dirbdamas pareigūnu ėmiau domėtis ES parama verslui, kainomis ir panašiai, o dabar jau galiu džiaugtis kasdien leisdamas laiką su savo šeima vietoje, kurią galime vadinti mūsų svajone“, – teigia už prekystalio sutinkamas D. Barišauskas.

Dalinimasis – viena iš laimės formų

Kibi Čibi, Kaip šeimos filosofija persikėlė į Kauno restoranėlio meniu, Kaunieciams.lt

„Kibi Čibi“ kviečia kartu dalintis gerumu.

Nors restoranėlyje parduodamų skanumynų kainos siekia vos porą eurų, kartais ir juos sunku atrasti senolio piniginėje.  Būtent dėl šios priežasties šeimos restoranėlis „Kibi Čibi“ kviečia kauniečius ir ne tik, visą vasarą prisijungti prie akcijos – „Pavaišink senjorą pietumis“.

„Mums tas euras ar du gali būti juokinga suma, kurią išleidžiame kramtomai gumai ar puodeliui kavos, o kažkam tai – visos dienos maisto biudžetas. Žinoma – liūdna. Bet jeigu tik sėdėsime ir liūdėsime situacija tikrai nepasikeis. Dabar labai populiarėja įvairios akcijos, kurių metu klientai gali palikti papildomus kelis eurus prie sąskaitos, kurie būtų skirti apsilankiusio senjoro puodeliui kavos ar pietums. Mes labai palaikome tokius gerus darbus ir nuoširdžiai kviečiame prisijungti visus užsukančius pas mus į svečius“, – dalintis gerumu kviečia „Kibi Čibi“ įkūrėjas Dalius Barišauskas.

Jeigu ir jūs esate neabejingi čeburekams, kibinams ir gerumui – užsukite į Taikos pr. 2 Kaune įsikūrusį šeimos restoranėlį ir palikite papildomą eurą vienišo senjoro pietums.